HEM MÅL                             MENING                             MÅNGFALD FORUM

VARA VILJAN

Fördjupning


Sidan skapad 2023-03-30

VARA VILJAN

Fördjupning av Klassiskt Klarspråk

Vill du fördjupa din kunskap och förståelse för den grund som våra träningar vilar på, erbjuder vi efter avslutad grundutbildning i Klassiskt Klarspråk, kursen "Vara Viljan".

När vi tränat och förstått Den goda viljan i de situationer vi dagligen rör oss i, med kollegor, vår partner, på arbetet och i familjen går vi nu vidare till att som grupp, utforska och träna Viljan-till-det-Goda i de större sammanhang som vi som mänsklighet befinner oss i.

Max 8 deltagare träffas vid tre tillfällen om 3,5 dagar. Vi möts i Grevie Kyrkby och bor tillsammans antingen på vandrarhem eller i annat gemensamt boende.

För ytterligare information om pris, plats och praktikaliteter - kontakta oss

ATT VILJA
DET JAG GÖR

Så här uttrycker sig en av deltagarna i Vara Viljan:

Vara viljan tillförde mig ökad klarhet kring hur jag kan använda tidigare träningar i klassiskt klarspråk i vardagen. Jag fick en tydligare bild av hur jag kan arbeta för att observera och urskilja det destruktiva från det konstruktiva inom mig och så lättare navigera (styra mig själv) kreativt och inspirerande i samspelet med andra.

Jag upplever att jag fick ett vidgat perspektiv av hur jag effektivt och meningsfullt     kan möta mig själv och andra i olika situationer.  
Ola Andersson